Categories: Алтернатива, Настани

НМСМ и Мрежата Стела ја презентираа Анализата за родови (не)еднаквости помеѓу младите

  Националниот младински совет на Македонија – НМСМ и Мрежата Стела денеска ја презентираа нивната „Анализа на родовите (не)еднаквости низ…

Повеќе