Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Алкалоид” две децении дел од најреномираниот глобален фармацевтски собир CPhI

  Тимот на „Алкалоид“, кој годинава броеше околу 30 професионалци од различни организациски сектори на компанијата, во текот на трите…

Повеќе