Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Лидерите на Албанската опозиција здружени против ДУИ

  За време на посетата на Старата скопска чаршија, тројцата лидери на албанскиот опозициски фронт, лидерите на Алтернатива, Беса и…

Повеќе