Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпишан Меморандум за разбирање и основање на Балкански форум на уставни судови

  Претседателката на Уставниот суд на РС Македонија, Добрила Кацарска  во име на Судот потпиша Меморандум за разбирање и основање…

Повеќе