Categories: Алтернатива, Настани

На Саемот на книгата во Истанбул претставени дела преведени од турски на македонски и на албански јазик

  На Меѓународниот саем на книгата во Истанбул беа претставени дела преведени од турски на македонски и на албански јазик.…

Повеќе