Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Со „Синџир“ опфатени 26 физички и 28 правни лица за даночно затајување и Перење пари

  Врз основа на досегашните предистражни дејствија и доставената кривична пријава од Управата за финансиска полиција, јавниот обвинител од Основното…

Повеќе