Categories: Алтернатива, Настани

Стартап Клуб Скопје предводник на #СтартапРеволуцијата во Македонија

  Под слоганот “Стартапи градат стартапи”, Стартап Клуб Скопје го лансираше првиот повик за Инкубаторската програма #ИмамИдеја. Од самото отварање…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Стартап Клуб Скопје ја отвори својата прва Инкубаторска програма #ИмамИдеја

  Прва Инкубаторска програма #ИмамИдеја   Имате идеја но не се чувствувате доволно подготвени за да ја реализирате? Потребно ви…

Повеќе