Categories: Алтернатива, Настани

Македонскиот КИЦ – Софија гостува во Сандански со уметничкиот проект „Поврзување“

  Културно-информативниот центар на РС Македонија во Софија, за првпат гостува во Сандански со уметничкиот проект „Поврзување“. Десеттата јубилејна изложба…

Повеќе