Categories: Алтернатива, Настани

Изложба “Секвенци на рефлексијата“ на Слободан Милошески во МКЦ

  Изложба на скулптури на вон.проф. д-р Слободан Милошески “Секвенци на рефлексијата“, 10 ноември, МКЦ „Секвенци од рефлексијата навестува концепт…

Повеќе