Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АХВ: Нема салмонела во храната која ја јаделе учениците во Карпош

  Агенцијата за храна и ветеринарство ги доби резултатите од земените мостри од храна и суровини за подготовка на храна,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Затворени кујните во 4 училишта во општина Карпош- деца заразени со салмонела

  Кујните во три училишта, заедно со магацинскиот простор во ООУ „Димо Хаџи Димов“ во општина Карпош се затворени откако…

Повеќе