Алтернатива Настани

“Сестра” најновиот роман од Ивана Наскова

Ивана Наскова долги години македонската јавност ја познава како радио и тв водителка (започнувајќи на радио Св. Николе, Канал 77, Клуб ФМ, паралелно појавувајќи се на Тв екраните на Тв Свет, АБ Канал, Алсат, 24 Вести, Сител, Канал 5 и Алфа ТВ). Родена е 1989 г. во Велес. Се школува во Свети Николе. Дипломира и […]