Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Петровска-Тилвар: РС Македонија и Романија со иста цел, безбедно НАТО, стабилен регион

  Глобалната и европската безбедносна состојба, активностите за зацврстување на сигурноста на НАТО,потребата од гарантирање на стабилноста на регионот, како…

Повеќе