Categories: Вести, Македонија, Спорт

Сојузот на спортови Скопје ги додели наградите “13 Ноември”

  Денеска, Сојузот на спортови Скопје, по повод ослободувањето на градот Скопје организираше свеченост со доделување на награди 13 Ноември…

Read More