Categories: Алтернатива, Настани

Археолошкиот музеј со ексклузивна изложба „Сребрена Тракија“

  Во Археолошкиот музеј на РС Македонија во Скопје утре, 14 ноември, ќе биде отворена ексклузивната изложба „Сребрена Тракија“, која…

Повеќе