Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на монографијата „Чашуле: приказнувачот“

  Како дел од придружната програма на овогодинешниот МОТ ќе биде промовирана монографијата „Чашуле: приказнувачот“. Монографијата „Чашуле, приказнувачот“ претставува научна…

Повеќе