Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Основање на „Спомен куќа на Мустафа Кемал Ататурк“- Коџаџик

  Владата, на предлог на Министерството за култура, донесе Одлука за основање национална установа „Спомен куќа на Мустафа Кемал Ататурк“-Коџаџик,…

Повеќе