Categories: Алтернатива, Настани

Гостувачка изложба во Музејот на македонската борба

  Гостувачката изложба „Светите новомаченици од Јасеновац во светлината на воскресението“ на Музејот на жртвите на геноцидот од Белград, Република…

Повеќе