Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Премиерата „Лекциите на Блага“ ќе го отвори Медиумскиот фестивал Скопје

  Филмот „Лекциите на Блага“ во режија на Стефан Командарев ќе има македонска премиера во Кинотека на 21 ноември за…

Повеќе