Categories: Алтернатива, Настани

Државната награда “22 Ноември” 2023 за Агим Винца и Амет Селмани

  Одборот за доделување на државната награда “22 Ноември” согласно Законот за државните награди, на својата последна седница донесе одлука за…

Повеќе