Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Трајан Ангелоски на годишен состанок на ICC- Светска коморска федерација во Париз

  Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски присуствува на годишниот состанок на генералниот Совет на ICC…

Повеќе