Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДКСК: Лазаревски е одговорно лице на државна институција, кое не ги почитува законските одредби

  ДКСК целосно ги отфрла наодите изнесени во јавноста од страна на Бојан Лазаревски, директор на Агенцијата за филм. Потсетуваме…

Повеќе