Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Нов видео запис „Бегаш“ на Стефанија – Девојчето со долгата коса (Видео)

    Овој видео запис е втор од четирите спотови кои се поврзани во приказната на „Девојчето со долгата коса“,…

Read More
Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Промоција на „Девојчето со долгата коса“ втор студиски албум на СТЕФАНИЈА

  Промоцијата на вториот студиски албум на Стефанија Милевска Враниќ ќе се одржи на 25 ноември, во Анастасија Центар Битола,…

Read More