Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Има помош за живот без насилство” – 16 дена активизам против насилство врз жените

  Во пресрет на 16 дена активизам против насилство врз жените и девојчињата, вчера се одржа церемонијален настан „Има помош…

Повеќе