Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МНР ќе може да одлучува за одобрение за прелет на рускиот воздухоплов за време на министерскиот состанок на ОБСЕ во Скопје

  На денешната седница, Владата донесе дополнување на Одлуката за воведување рестриктивни мерки во поглед на активностите на Руската Федерација,…

Повеќе