Вести Изјави

Венко Филипче: Здравствениот дом во Битола покажа како се работи успешно

Во изминативе три години Здравствениот дом во Битола покажа како се работи успешно и во интерес на институцијата и здравјето на граѓаните. ✅ По 30 години, целосно реновирана Службата за итна медицинска помош ✅ ЗД Битола е една од 32 установи со подобрени услови ✅ Набавена нова медицинска опрема ✅ Реализирани 54 нови вработувања ✅ Вработените имаат зголемени плати ✅ Вратено […]