Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Албумот “Девојчето со долгата коса“ на Стефанија, разбуди лавина од емоции кај битолчани

  На 25 декември, во Анастасија Центар Битола, студио Welcome to Stefanija’s Music World, како во зимска бајка се одржа…

Read More