Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Македонската култура и официјално станува дел од „Културните рути“ на светите Кирил и Методиј

  Македонската култура, за првпат станува дел од европскиот проект „Културните рути“ на Советот на Европа. На последното Генералното Собрание…

Повеќе