Categories: Алтернатива, Настани

Гостување на Велешкиот театар во Београдско драмско позориште

  Велешкиот театар со претставата „Нема струја за електричниот стол“ вечерва гостува во Белградскиот драмски театар (Београдско драмско позориште). Гостувањето…

Повеќе