Categories: Вести, Македонија

Бектеши-Сијарто: Заедничка координација за идни чекори за поставената такса на руски гас од Бугарија

  Министерот за економија Крешик Бектеши денеска оствари работен состанок со министерот за надворешни работи и трговија на Република Унгарија,…

Read More