Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Жените Ромки имаат потенцијал преку уметноста да рушат стереотипи

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска го отвори културниот настан кој се одржa во рамки на 9. Меѓународна конференција за…

Повеќе