Categories: Алтернатива, Настани

Годишен симпозиум на Зружението на ликовни критичари АИКА Македонија

  Годишниот симпозиум на Зружението на ликовни критичари АИКА Македонија, насловен „Визуелизирање на еднаквоста: женските улоги во обликувањето на уметничките…

Повеќе