Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Една година стратешко партнерство на „Алкалоид“ и СОС Детско село

  „Децата се нашата иднина! Секое дете има право на топол дом, грижа и љубов! Секое дете е и наша…

Повеќе