Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

8 декември „Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„…

Повеќе