Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нов артроскопски столб за Клиниката за ортопедски болести

  Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити денеска беше во работна посета на ЈЗУ Универзитетска Kлиника за трауматологија, ортопедски болести,…

Повеќе