Categories: Вести, Свет

Студија во Велика Британија: Третата доза ковид вакцина значително го зајакнува имунитетот

  Третата доза на вакцина против ковид-19 може значително да ја зајакне имунолошката одбрана на телото, покажува најновата студија од…

Повеќе