Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Јакимовски: Moже да се доведеме во ситуација тешко да се состави Влада

  Кандидатот за претседател на државата, Стевчо Јакимовски во гостувањето во емисијата Клан дебата потенцира дека тој не е ничија…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Јакимовски: Советот на Карпош да го оспори пред уставен ДУП-от во Ѓорче

  Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски побара од претседателот на Советот, Бранко Ристов да свика итна седница на Советот…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Општина Карпош: Советниците на ВМРО-ДПМНЕ ги укинаа субвенциите за возачки и за спортисти

  Талентираните спортисти од 8 и 9 одделение во општина Карпош нема повеќе да добиваат стипендии, соопшти градоначалникот Стевчо Јакимовски,…

Read More