Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Меџити: 22 нови амбулантни возила, најголема набавка за итната помош во историјата

  Министерството за здравство информира дека ја утврди потребата за набавка на нови амбулантни возила за потребите на јавните здравствени…

Повеќе