Categories: Алтернатива, Настани, Наука и Технологија

Прва инвестиција со Zephyr Angels во Vendor во Стартап Клуб Скопје

  Zephyr Angels Network, со седиште во Стартап Клубот Скопје, гордо ја објави првата инвестиција со нејзино посредство во македонскиот…

Read More