Categories: Вести, Македонија

МЗ: Пренамена на буџетски средства за реконструкција на амбуланта Илинден

  Министерството за здравство информира дека министерот за здравство д-р Фатмир Меџити и градоначалникот на општина Илинден Александар Георгиевски склучија…

Повеќе