Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Донација на дронови од Обединетото Кралство во борбата против шверцот

  Двата клучни сектори за сузбивање на корупцијата и организираниот криминал, Секторот за контрола и истраги и Секторот за посебни…

Повеќе