Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Соња Симовска избрана за в.д. јавен обвинител на Јавното обвинителство

  Обвинителката Соња Симовска ќе биде нова в.д. републичка обвинителка на местото на Љубомир Јовески. Таа на функцијата ќе ја…

Read More