Categories: Алтернатива, Настани

„Inter spem et metum/Помеѓу надеж и страв/Between hope and fear“ на Венециското биенале на уметноста 2024

  Проектот „Inter spem et metum/Помеѓу надеж и страв/Between hope and fear“,  на авторката Славица Јанешлиева и Националната галерија на Република Северна Македонија, е избран за официјален…

Повеќе