Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Објавен првиот регистар на верифицирани и регистрирани е-трговци во Македонија

  Македонската асоцијација за е-трговија – АЕТМ лансираше нова веб-платформа на која јавно е достапна унапредена верзија од бесплатниот Регистар…

Повеќе