Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Интервју на Генералниот директор на „Алкалоид“ АД Скопје, Живко Мукаетов, за The Economist

  Алкалоид АД секогаш се стреми да ги регрутира најдобрите кандидати на пазарот на труд, без оглед на тоа за…

Повеќе