Categories: Алтернатива, Настани

“Фатил сокол еребица” – новогодишен концерт на КУД “Дримкол” од Вевчани

  Во организација на КУД „Дримкол“ од Вевчани, оваа недела ќе се одржи новогодишниот концерт „Фатил сокол еребица“, со обработени…

Read More