Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Препораки за разрешувања во М-НАВ, со препораки за нови именувања

  Владата на седница му препорача на надзорниот одбор на Акционерско друштво во државна сопственост за вршење на дејноста давање…

Повеќе