Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Советот на Собранискиот канал ги усвои актите за старт на програмата

  Советот на Собранискиот канал денеска ја одржа првата седница во овој пратенички состав. Членовите на Советот, едногласно, со по…

Повеќе