Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу МТСП и Фондацијата „Ѓорѓи Марјановиќ“

  Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска на средбата со директорот на Фондација „Ѓорѓи Марјановиќ“, Александар Марјановиќ…

Повеќе