Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Неистакнувањето на знамето на “Австралија Опен” е техничка грешка која веднаш е исправена

  По добиените информации за пропустот поврзан со истакнувањето на официјалното знаме на РС Македонија на тенискиот турнир „Австралија Опен“,…

Повеќе