Categories: Алтернатива, Настани

“Пикник на фронтот” во Драмски театар

  Автор: Фернандо Арабал Режија: Андреј Цветановски Сценографија: Сергеј Светозарев Костимографија: Раде Василев Композитор: Димитар Андоновски Улоги:Биљана Драгиќевиќ – Пројковска,…

Повеќе